Undskyldninger for sko…

Uge 3: 3 ture = 18,52 km

Nå jeg må indrømme, at jeg har givet mine fødder lidt hvile i denne uge. Jeg kunne mærke, at især højre fod og læg var lidt øm efter en løbetur. Så jeg besluttede at løbe lidt mindre. Så var det jo også gråt og koldt der ude. Så måske det også lidt var en dårlig undskyldning, jeg fik lavet overfor mig selv. Man skal jo også have en restitutionsuge en gang i mellem. Når jeg nu sidder og skriver det, kommer jeg til at tænke på en artikel jeg faldt over tidligere på ugen. Den handler om 10 myter om barfodsløb, eller undskyldninger for ikke at løber barfoddet (eller i minimalistiske sko). Da det er en fin lille artikel vil jeg ikke skrive så meget men anbefale jer at læse den i stedet. Den kan findes her. Jeg har også lagt linket i samlingen til venstre.

Her hjemme tror jeg lidt, at de fleste er bange for at træde et eller andet op i foden. Jeg har dog kun en gang trådt et glasskår op i foden. Det var meget lille og kunne lige så godt have været en lille flinteflis. Jeg kunne mærke det et par hundrede meter men så ikke mere de resterende 10 km af turen. Efterfølgende kunne jeg pille det ud af foden uden større smerte og uden men. Tit kan man bare løbe udenom glas eller lignende. Men som denne video viser kan man også bare løbe over det. Jeg vil dog være lidt forsigtig med flasker:

Til sidst kan jeg se, at vi får frost i næste uge. Det skal nok blive sjovt. Desværre ser det ikke ud til, at der kommer meget sne. Det savner jeg lidt at løbe i. Det er så sjovt. Der er dog nok en del der vil have problemer med kulden. Hvis det er for koldt må man jo tage noget på fødderne. Det kunne for eksempel være nogle fikse hjemmestrikkede sokker til barfodsløb. Jyske Birthe Pedersen er fiks med et par pinde og har lavet nogle smarte sokker til barfodsløb. De kan ses her. Hun har endda lavet en opskrift der kan findes her. Hvis man ikke er så fiks på fingrene, så kan man klippe lidt i et par sokker som i videoen herunder. Det vigtigste råd til at holde varmen er dog massere tøj på kroppen!

Skriv en kommentar