Om mig

Mit navn er Rasmus Bisschop-Larsen. Jeg er 33 år, Biolog, naturmenneske og har løbet uden sko godt 3 år. Jeg har altid været aktiv men det er først uden sko, at jeg er begyndt som løber. Det regner jeg med at blive ved med, så længe det er lige så sjovt og udfordrende som nu. Målet med mit barfodsløb er at se hvor langt jeg kan drive det. Jeg kommer nok til at flytte nogle personlige grænser og forhåbentligt kommer jeg også til at løbe rigtigt langt.

Jeg har tænkt mig at denne blog skal bruges til at fortælle om min udvikling som barfodsløber. Samt de erfaringer jeg gør mig under vejs. Hvis der er nogen der skulle være i tvivl om, hvad en barfodsløber er, så er det en der løber uden nogen form for fodtøj. Det vil sige, at foden ingen støtte eller beskyttelse får under løbet.

Hvis man er interesseret i at vide mere er man velkommen til at kontakte mig. Jeg stiller gerne op og fortæller hvad jeg ved og viser hvordan jeg gør. Hvis man vil i kontakt med mig, ser jeg helst man skriver en kommentar til et indlæg eller her. Så vender jeg tilbage når jeg har tid. Hvis man er meget utålmodig kan man også ringe til mig på tlf: 23322179. Det nummer er der alligevel flere journalister der har fundet.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: